Tallers Estiu 2016

Cartell Estiu 2016 - A3 Mainada

 Mainada (7 a 13 anys)

Tallers de comunicació – de 9:00 a 12:00

Tres tallers pensats en potenciar la comunicació en les àrees escrita i oral a través d’una revista, un programa de TV i un programa de ràdio, aplicant les tendències actuals. En tots tres inclourem una entrevista, un reportatge i altres apartats decidits pel grup.

Aprendrem a realitzar una entrevista escrita, triant el personatge i preparant les preguntes que vulguin fer-li, buscant abans informació. L’entrevista haurà de ser entretinguda i interessant adreçada al públic que ells decideixin. També realitzaran un treball d’investigació per tal d’el·laborar un reportatge. I ompliran pàgines amb seccions triades per ells. Al ser un revista digital hi haurà vídeos i fotos per donar més énfasis a la publicació. Finalment us la podreu descarregar a casa mitjançant una APP.

INSCRIPCIÓ: WhatsApp al 606220788 o mail a pregunta@edutic.cat

En aquesta segona edició del TV Et.com els alumnes decidiran el contingut del seu programa de televisió. Hi haurà una entrevista, un reportatge i les seccions que ells preparin. Es repartiran en grups: per a preparar el guió de l’entrevista i buscar informació, per fer fotos, gravar i muntar…. Treballaran amb croma i podran crear objectes en 3D que incorporaran al programa. Un cop finalitzat el muntatge el penjaran a YouTube.

INSCRIPCIÓ: WhatsApp al 606220788 o mail a pregunta@edutic.cat

Primera edició de TV EduTIC.com

A través de l’entrevista i les seccions els participants treballaran la expressió oral (entonación, vocalització…) per tal que els seus interlocutors entenguin el que diuen. Per a l’entrevista hauran de preparar una bateria de preguntes, tenint en compte les possibles respostes del seu interlocutor, assajaran per tal que el directe sigui entretingut i que enganxi als oients. Buscaran informació per fer preguntes coherents i per les seccions siguin reals. Donarem importància a la font de la informació que transmetran analitzant la seva fiabilitat. Per tal que els familiars i amics pugeu gaudir de l’experiència en directe utilitzarem els Hangouts en directe de Google, que de manera automàtica un cop finalitzat el programara el resultat quedarà penjat a YouTube per a futures visualitzacions.

INSCRIPCIÓ: WhatsApp al 606220788 o mail a pregunta@edutic.cat

Primera edició de Radio No Tinc Idees

Tallers de creació – de 9:00 a 12:00

Dos tallers pensats en la utilització del disseny, la creació i l’expressió artística com a base per, a través del muntatge de vídeo o de la programació de videojocs, donar vida a mons i situacions ideats pels alumnes.

En aquesta tercera edició els alumnes crearan el seu curt amb la tècnica stop motion. Els participants es dividiran en grups: guió, decoració, vestuari, efectes especials, fotografia, muntatge, so… La primera setmana es crearà el guió, es realitzarà l’storyboard i es distribuiran els equips. Prepararan i faran les primeres presses de les escenes. La segona setmana s’acabarà la gravació i es procedirà al muntatge. El penúltim dia es realitzarà una projecció interna per detectar errors i poder-los corregir, amb la intenció de presentar la producció a les famílies l’últim dia del taller.

INSCRIPCIÓ: WhatsApp al 606220788 o mail a pregunta@edutic.cat

Segona edició de Stop Motion

Primera edició de Stop Motion

La primera setmana aprendran a moure’s per l’Scratch, la plataforma més utilitzada actualment per introduir a la mainada en el món de la programació. Programaran a través de fitxes i tutorials jocs senzills, i en el procés aprendran els conceptes bàsics per programar. La segona setmana dissenyaran un joc de manera conjunta, es repartiran les tasques i el programaran.

INSCRIPCIÓ: WhatsAPP al 606220788 o mail a pregunta@edutic.cat

Primera edició de Programació de Videojocs

Tallers de Reforç – de 12:30 a 13:30

Una hora per poder reforçar el conceptes de medi, mates i llengua que no han quedat clars durant el curs. Treballaran les matemàtiques mesurant dimensions, amb recipients i líquids per determinar capacitats, i amb materials per comprendre els conceptes de pes i densitat. Utilitzaran el microscopi per veure cèl·lules vegetals i treballaran la llengua a través de jocs.

INSCRIPCIÓ: WhatsApp al 606220788 o mail a pregunta@edutic.cat

Podran realitzar els deures d’estiu amb reforç, o realitzar fitxes i activitats per acabar d’assolir conceptes.

INSCRIPCIÓ: WhatsApp al 606220788 o mail a pregunta@edutic.cat

 Cartell Estiu 2016 - A3 JovesJoves (12 a 17 anys)

Tallers de Reforç – de 17:00 a 18:00

Amb l’ajuda dels nostres professors podràs preparar-te els examens de setembre i realitzar les activitats d’estiu per tal de iniciar el nou curs amb més seguretat i amb les bases assimilades.

INSCRIPCIÓ: WhatsApp al 606220788 o mail a pregunta@edutic.cat

Tallers de creació – de 18:00 a 20:00

Dos tallers pensats per a que pugeu iniciar-vos en dues de les professions de futur: el disseny i programació de videojocs i la realitat augmentada.

El disseny en 3D de models per ser impresos o utilitzats en la realitat augmentada seran el centre del taller. Podreu dissenyar-vos els vostres propis models i marques per tal de poder-los incorporar a entorns reals a través de la APP Augment. Treballareu amb Sketchup i Blender.

INSCRIPCIÓ: WhatsApp al 606220788 o mail a pregunta@edutic.cat

La primera setmana aprendreu a moure-us per l’Scratch, una de les plataformes més utilitzada actualment per introduir-vos en el món de la programació. Programareu a través de fitxes i tutorials jocs senzills, i en el procés aprendreu els conceptes bàsics per programar. La segona setmana dissenyareu un joc de manera conjunta, us repartireu les tasques i el programareu.

INSCRIPCIÓ: WhatsApp al 606220788 o mail a pregunta@edutic.cat

Primera edició de Programació de Videojocs