RESULTAT DELS TALLERS D’ESTIU 2015

Durant aquest estiu 27 mainades han participat en els nostres tallers. Algunes han realitzat un dels talleres, i d’altres els quatre tallers, incloent algunes l’hora de deures i mecanografia. Concretament 6 han participat a ràdio, 10 a stop motion, 10 a geocaching, 5 a programació de videjocs i 9 a deures i mecanografia.

Estem molt satisfets amb la feina feta, i agraïm a les famílies la seva implicació i confiança, alhora que valorem la feina feta pels nostres monitors i monitores.

A continuació podeu gaudir de la feina feta per la mainada.

Gràcies a tots 27!

Taller Fes la teva ràdio streaming

Taller Fes el teu curt amb realitat augmentada

Taller Fes el teu Geocache

Podeu visualitzar els geoamagatalls que la mainada ha col·locat clicant els següent enllaç al mapa: http://coord.info/map?ll=41.97262,2.78521&z=16.

Taller Fes el teu videojoc

El divendres 12 d’agost penjarem els enllaços dels jocs, de moment podeu veure un vídeo al nostre Facebook clicant el següent enllaç:

Taller de Fes el teu videojoc a EduTIC amb ScratchQueden dos dies per finalitzar el taller de Fes el teu videojoc!Els participants han aprés a dissenyar (dibuixar), programar, avaluar i millorar el seu propi videojoc!Han entès que l’esforç de pensar i raonar té la seva recompensa!Us deixem amb un petit tast! I el divendres quan estiguin acabats us passem les adreces per a que pugeu jugar amb les seves creacions!

Posted by EduTIC acadèmia de noves tecnologies on Miércoles, 12 de agosto de 2015

Hora dels deures

Durant 8 setmanes hem donat suport a la realització dels deures d’estiu, reforçant els conceptes quan ha calgut, una hora al dia de dilluns a divendres. I també hem proporcionat un espai tranquil per poder iniciar-se o perfeccionar la mecanografia, per la que han fet servir el programari Rapid Typing.