Inscripcions 2016 – 2017 – REFORÇ

SETEMBRE del 29 d’agost al 2 de setembre

1 – REFORÇ o MECANOGRAFIA

  • dilluns a divendres de 17:00 a 18:00

reforç 5€/hora

mecanografia 4€/hora

SETEMBRE del 5 al 9 de setembre

2 – REFORÇ PRIMÀRIA o MECANOGRAFIA

  • dilluns a divendres de 12:30 a 13:30

reforç 5€/hora

mecanografia 4€/hora

3 – REFORÇ 1R I 2N ESO o MECANOGRAFIA

  • dilluns a divendres de 17:00 a 18:00

reforç 5€/hora

mecanografia 4€/hora

SETEMBRE A MAIG del 12 de setembre al 2 de juny

4 – REFORÇ PRIMÀRIA

  • dilluns, dimecres o divendres de 17:30 a 19:00

1 dia setmanal x 25€/mes

2 dies setmanals x 50€/mes

5 – REFORÇ 1R I 2N ESO

  • dimarts o dijous de 16:00 a 17:30
  • dilluns, dimecres o divendres de 19:00 a 20:30

1 dia setmanal x 25€/mes

2 dies setmanals x 50€/mes

6 – TREBALLS AMB ORDINADOR

  • dimarts (pràctic) i dijous (teòric) de 17:30 a 19:00

2 dies setmanals x 50€/mes

7- MECANOGRAFIA

  • dilluns a divendres de 17:30 a 18:30
  • dilluns a divendres de 19:00 a 20:00

mecanografia 4€/hora

INSCRIPCIONS

Per formalitzar la inscripció trieu l’opció 1, 2, 3, 4, 5, 6 o 7 i envieu-nos un WhatsApp al 606 220 788 o un correu electrònic a pregunta@edutic.cat indicant juntament amb l’opció escollida, el dia o dies i horari en el que vindrà l’alumne, el nom complert de l’alumne, el nom complert i DNI de la mare, pare o tutor, l’escola i curs de l’alumne i l’adreça familiar.

En el cas de les pocions 1, 2 o 3 el pagament es realitzarà al finalitzar. I en el cas de les opcions 4, 5, 6 o 7 es realitzarà al final de cada mes.

REFORÇ

El reforç a EduTIC està encarat en l’adquisició d’hàbits en el cas de primària, proporcionant un espai adient per a realització dels deures i resolen els dubtes. Es fa incís en l’ús de l’agenda i la gestió del temps.

En el cas de 1r i 2n d’ESO els alumnes reben suport en les assignatures de llengua, matemàtiques, medi i anglès.

Les famílies ens comuniquen en quines assignatures cal fer reforç i els alumnes han de portar el material necessari per a poder realitzar els deures i treballs d’aquelles assignatures, juntament amb els llibres o apunts corresponents.

EduTIC disposa de connexió a Internet, per a la realització de treballs i consultes, sempre primer consultant els apunts i llibres abans de la cerca per Internet. A primària es fa ús dels diccionaris, i quan aquests ja es dominen es passa a utilitzar eines d’Internet. L’ús de calculadores només està permès a partir de 1r o 2n d’ESO sempre i quan a l’escola o institut ja les facin servir.

Els grups són reduïts amb un mínim de 4 i un màxim de 6 alumnes per grup depenent de les necessitats dels alumnes.

Durant les vacances de Nadal i Setmana Santa els horaris passen de tardes a matins.

TREBALLS AMB ORDINADOR

Aquest curs obrim un espai per a la realització i suport de treballs amb ordinador. Està pensat per als alumnes de 1r i 2n d’ESO que necessitin una guia en l’ús de les eines de processador de texts, presentacions i una introducció en l’ús dels fulls de càlcul. El taller està pensat per ajudar als alumnes a adquirir la metodologia adient en la realització de treballs: fent una cerca certera d’informació, llegint-la, comprenent-la i a continuació resumint-la amb les seves paraules, evitant al màxim l’ús de copiar i enganxar. És treballarà la creació d’índexs, bibliografies i webgrafies, numeració de pàgines, ús d’estils per a la correcta estructuració dels treballs…

Els programes i eines on-line que es faran servir són: OpenOffice i les eines de Google, juntament amb d’altres que seguin requerides per l’escoles o instituts.

Els grups són reduïts amb un mínim de 4 i un màxim de 6 alumnes per grup depenent de les necessitats dels alumnes.

Durant les vacances de Nadal i Setmana Santa no hi haurà grup de treballs amb ordinador.

MECANOGRAFIA

Proporcionem als alumnes la possibilitat de fer una hora diària de mecanografia amb el programa RapidTyping. El podeu tenir instal·lat a l’ordinador de l’alumne, per tal que també pugui practicar a casa. El mateix programa controla l’evolució del l’alumne fent que millori la velocitat i l’encert.

Els alumnes treballen de forma autònoma i controlem la seva concentració. La places estan en funció de l’ocupació dels altres grups.

Durant les vacances de Nadal i Setmana Santa els horaris passen de tardes a matins.